Over ons

Wie zijn wij?

Over ons

De initiatiefnemers van Galerie Lindeman zijn Jan Hulleman en John van der Linden.  Mei 2018 hebben wij onze krachten gebundeld en onze verzamelingen samengevoegd. Jan heeft zijn sporen verdiend op het terrein van arbeidsdeskundigheid en John is werkzaam in het onderwijs. Wat ons bindt is de liefde voor kunst.

Galerie Lindeman beschikt over een ruime collectie variërend van werken uit de 19e eeuw tot werken van recente datum. De huidige collectie bestaat uit werken  die de Veluwe en haar stadjes zoals Elburg en Hattem als onderwerp hebben, o.a. van Arthur Briët, Cornelis Koppenol, Jan van Vuuren en Jan Voerman Sr.  Daarnaast hebben wij schilderijen van nationale en internationale schilders.

Bekijkt u de werken op onze website of bezoekt u onze galerie om te genieten van onze kunst of het nu tot de Romantische of Haagse School behoort of gelieerd is aan het Impressionisme, Expressionisme of Fauvisme.

De verkoop is vanuit de galerie, die gelegen is  aan de Postweg 7 te Heerde. We raden een bezoek aan om u ervan te overtuigen, dat de werken in werkelijkheid nog mooier zijn dan de website kan tonen. Maakt u schriftelijk een afspraak of telefonisch onder nummer 06-29737479

Bezoek ons

Wilt u onze kunst in het echt bewonderen? Kom dan gerust langs in onze galerie. Maak wel eerst een afspraak via het contact formulier of via onze andere contact gegevens.